Vás odborník na dekantáciu vín...

iSommelier D038

Profesionálny dekantér zintenzívni prirodzenú chuť a vôňu vína.

599,95 €

Dekantujte si svoje obľúbené víno iba za pár minút

Dekanter iSommelier D038 disponuje vzduchovou filtráciou produkujúcou až na 90% čistý kyslík, ktorý následne prúdi telom vína. Týmto unikátnym spôsobom dosiahneme urýchlené dozrievanie vína behom pár minút. Víno získa jemnejšiu štruktúru, prenikavejšiu arómu a výraznejšiu chuť.

Vysokokoncentrovaný prečistený kyslík prichádza počas dekantácie do kontaktu s celým objemom karafy, čím podporuje rovnomerné prevzdušnenie vína. Tým znižuje čas, ktorý víno na dekantáciu potrebuje. Prirodzená aróma vína sa dostane do popredia a opantá zmysly nedočkavých labužníkov. Vo víne navyše nezostanú žiadne sedimenty.

Overený dizajnérsky tím

iSommelier D038 je výrobok, na ktorého tvorbe sa podieľala najlepšia svetová someliérka roku 2016, Paz Levinson, a autori sprievodcu po svete vína Michel Bettane a Thierry Desseauve v spolupráci s Francúzskou somelierskou asociáciou.

Aplikácia iFAVINE

Prístup do databázy vín iFAVINE, ktorá zhromažďuje informácie o známych vínach a ich čase dekantácie. (Vhodný pre všetky prístroje iSommelier).

Jednoduchá obsluha

Pomocou dotykového ovládacieho panela si jednoducho nastavíte vhodnú dobu dekantácie. Môžete spustiť, prerušiť a zastaviť vysoko účinný proces dekantácie. iSommelier D038 disponuje automatickou funkciou dekantácie a 6 obľúbenými programami. Za posledných 25 rokov je tento prístroj vrcholom inovácie vo vinárskom priemysle.

Pokrokový filtračný systém

iSommelier D038 filtruje okolitý vzduch svojim pokrokovým filtračným systémom extrakcie kyslíka bez použitia chemikálií na odstránenie nečistôt ako vlhkosť, prach, pachy a izoluje tak kyslík od dusíka a oxidu uhličitého. Týmto špecifickým spôsobom dochádza k prevzdušneniu vína s konštantným prúdom čistého a vysoko koncentrovaného kyslíka, čím Vaše víno získa jedinečnú chuť.

Dekantovanie vína čistým kyslíkom podstatne zvyšuje účinnosť tohto procesu, pokiaľ ide o čas a kvalitu:

  • iSommelier D038 eliminuje väčšinu látok znečisťujúcich ovzdušie vrátane vlhkosti.
  • Konštantné prúdenie kyslíka eliminuje stáčanie vína do priestorov s odlišným tlakom vzduchu.
  • Tento pokročilý system garantuje, že akékoľvek víno podávané kdekoľvek na svete bude vykazovať znaky vysokej kvality dekantácie.

Karafa

Karafa pracujuje na báze molekulárnej filtračnej technológie, ktorá dokáže izolovať kyslík zo vzduchu. Špeciálne navrhnutý tvar karafy rozptyľuje kyslík nie len povrchovo ale rovnomerne a to po celom objeme vína:  

  • skutočne kopletizuje okysličenie,
  • zjemňuje ostrosť a prispieva k hladkej chuti v ústach,
  • sublimuje všetky vône odhaľujúce plný potenciál vína.

Unikátna technológia

Vyčistený a vysoko koncentrovaný kyslík

iSommelier filtruje okolitý vzduch, aby odstránil všetky nečistoty (vlhkosť, prach, pachy) a izoluje kyslík od dusíka a oxidu uhličitého. Prevzdušňuje víno konštantným prúdom vyčisteného a vysoko koncentrovaného kyslíka vďaka pokročilému systému extrakcie kyslíka, ktorý nevyžaduje žiadne chemikálie.

Okolitý vzduch

21% kyslík

78% dusík

01% oxidu uhličitého

Znečisťujúce látky, prach, pachy

Vlhkosť

Vzduch

Vzduchový prachový filter

Vlhký filter

Molekulárne filtre 

Očistený a vysoko koncentrovaný kyslík

Konštantný tok čisteného a koncentrovaného kyslíka

Dekantovanie vína čisteným kyslíkom významne zvyšuje efektivitu tohto procesu z hľadiska času a kvality:

  • iSommelier eliminuje väčšinu znečisťujúcich látok a vlhkosti vzduchu
  • Konštantný tok kyslíka zmierňuje problém dekantácie vína na miestách s rôznym tlakom vzduchu
  • Tento pokročilý systém zaručuje, že každé víno bude podávané so stálou kvalitou kdekoľvek na svete, kde je dekantované

Patentovaný dekantér na sklo

Vyčistený a vysoko koncentrovaný kyslík prúdi nahor do špeciálne navrhnutej trubice vo vnútri nášho patentovaného dekantéra. Potom otočí smer a steká smerom dole a späť hore do každého mililitra vína.

Vyčistený a vysoko koncentrovaný kyslík

Rovnomerné okysličenie

Jemnejšie taníny

 Zlepšené arómy

Jemnejšie taníny a vylepšené arómy

Špeciálne navrhnutý sklenený dekantér rovnomerne rozptyľuje kyslík po celom objeme vína, nielen na povrchu:
 
  • Skutočne dokončí okysličenie
  • Zaokrúhľuje taníny a poskytuje hladký pocit v ústach
  • Sublimuje všetky arómy a odhaľuje plný potenciál vína

Časová efektívnosť

iSommelier skracuje čas dekantácie z hodín na iba minúty a zachováva všetky chute a arómy vína, ktoré chce vinár dodať vášmu vkusu. Umožňuje tiež lepšiu kontrolu nad teplotou podávania vína, ktoré je menej vystavené teplote okolia.

Zachované chute a arómy

Zachované chute a arómy

Na rozdiel od tradičného dekantovania, ktoré brzdí niektoré chute a arómy a časom obmedzuje celý potenciál vína, iSommelier:

  • Skracuje čas dekantácie, aby víno nebolo vystavené dlhodobému pôsobeniu škodlivých prvkov a teploty okolia
  • Zachováva všetky komplexné príchute a arómy uvoľňované súčasne počas okysličovania

Záručná doba

  • Záruka na hlavné časti pristroja ako je motor a elektronika je 2 roky.
  • Mechanické poškodenie nespadá pod záruku. 
  • V prípade nákupu prístroja, určeného na domáce použitie, na podnikanie (na firmu s IČO), sa záručná doba skracuje na 0 rokov.