Profesionálny dekantér zintenzívni prirodzenú chuť a vôňu vína.
- Urýchľuje dekantovanie vína až 60 násobne
- Molekulárna filtrácia
- Programovateľný dotykový display
599,95 €
Napájanie: 200-240V, 50-60Hz
Príkon: 80-90W
Rozmery[cm]: 27 x 37 x 24
Hmotnosť: 0,5kg
- Dekantér iSommelier D038
- 750ml sklenená karafa
Dekantujte si svoje obľúbené víno iba za pár minút
Dekanter iSommelier D038 disponuje vzduchovou filtráciou produkujúcou až na 90% čistý kyslík, ktorý následne prúdi telom vína. Týmto unikátnym spôsobom dosiahneme urýchlené dozrievanie vína behom pár minút. Víno získa jemnejšiu štruktúru, prenikavejšiu arómu a výraznejšiu chuť.
Vysokokoncentrovaný prečistený kyslík prichádza počas dekantácie do kontaktu s celým objemom karafy, čím podporuje rovnomerné prevzdušnenie vína. Tým znižuje čas, ktorý víno na dekantáciu potrebuje. Prirodzená aróma vína sa dostane do popredia a opantá zmysly nedočkavých labužníkov. Vo víne navyše nezostanú žiadne sedimenty.
Overený dizajnérsky tím
iSommelier D038 je výrobok, na ktorého tvorbe sa podieľala najlepšia svetová someliérka roku 2016, Paz Levinson, a autori sprievodcu po svete vína Michel Bettane a Thierry Desseauve v spolupráci s Francúzskou somelierskou asociáciou.
Aplikácia iFAVINE
Prístup do databázy vín iFAVINE, ktorá zhromažďuje informácie o známych vínach a ich čase dekantácie. (Vhodný pre všetky prístroje iSommelier).
Jednoduchá obsluha
Pomocou dotykového ovládacieho panela si jednoducho nastavíte vhodnú dobu dekantácie. Môžete spustiť, prerušiť a zastaviť vysoko účinný proces dekantácie. iSommelier D038 disponuje automatickou funkciou dekantácie a 6 obľúbenými programami. Za posledných 25 rokov je tento prístroj vrcholom inovácie vo vinárskom priemysle.
Pokrokový filtračný systém
iSommelier D038 filtruje okolitý vzduch svojim pokrokovým filtračným systémom extrakcie kyslíka bez použitia chemikálií na odstránenie nečistôt ako vlhkosť, prach, pachy a izoluje tak kyslík od dusíka a oxidu uhličitého. Týmto špecifickým spôsobom dochádza k prevzdušneniu vína s konštantným prúdom čistého a vysoko koncentrovaného kyslíka, čím Vaše víno získa jedinečnú chuť.
Dekantovanie vína čistým kyslíkom podstatne zvyšuje účinnosť tohto procesu, pokiaľ ide o čas a kvalitu:
- iSommelier D038 eliminuje väčšinu látok znečisťujúcich ovzdušie vrátane vlhkosti.
- Konštantné prúdenie kyslíka eliminuje stáčanie vína do priestorov s odlišným tlakom vzduchu.
- Tento pokročilý system garantuje, že akékoľvek víno podávané kdekoľvek na svete bude vykazovať znaky vysokej kvality dekantácie.
Karafa
Karafa pracujuje na báze molekulárnej filtračnej technológie, ktorá dokáže izolovať kyslík zo vzduchu. Špeciálne navrhnutý tvar karafy rozptyľuje kyslík nie len povrchovo ale rovnomerne a to po celom objeme vína:
- skutočne kopletizuje okysličenie,
- zjemňuje ostrosť a prispieva k hladkej chuti v ústach,
- sublimuje všetky vône odhaľujúce plný potenciál vína.
Unikátna technológia
Vyčistený a vysoko koncentrovaný kyslík
iSommelier filtruje okolitý vzduch, aby odstránil všetky nečistoty (vlhkosť, prach, pachy) a izoluje kyslík od dusíka a oxidu uhličitého. Prevzdušňuje víno konštantným prúdom vyčisteného a vysoko koncentrovaného kyslíka vďaka pokročilému systému extrakcie kyslíka, ktorý nevyžaduje žiadne chemikálie.
Okolitý vzduch
21% kyslík
78% dusík
01% oxidu uhličitého
Znečisťujúce látky, prach, pachy
Vlhkosť
Vzduch
Vzduchový prachový filter
Vlhký filter
Molekulárne filtre
Očistený a vysoko koncentrovaný kyslík
Konštantný tok čisteného a koncentrovaného kyslíka
Dekantovanie vína čisteným kyslíkom významne zvyšuje efektivitu tohto procesu z hľadiska času a kvality:
- iSommelier eliminuje väčšinu znečisťujúcich látok a vlhkosti vzduchu
- Konštantný tok kyslíka zmierňuje problém dekantácie vína na miestách s rôznym tlakom vzduchu
- Tento pokročilý systém zaručuje, že každé víno bude podávané so stálou kvalitou kdekoľvek na svete, kde je dekantované
Patentovaný dekantér na sklo
Vyčistený a vysoko koncentrovaný kyslík prúdi nahor do špeciálne navrhnutej trubice vo vnútri nášho patentovaného dekantéra. Potom otočí smer a steká smerom dole a späť hore do každého mililitra vína.
Vyčistený a vysoko koncentrovaný kyslík
Rovnomerné okysličenie
Jemnejšie taníny
Zlepšené arómy
Jemnejšie taníny a vylepšené arómy
- Skutočne dokončí okysličenie
- Zaokrúhľuje taníny a poskytuje hladký pocit v ústach
- Sublimuje všetky arómy a odhaľuje plný potenciál vína
Časová efektívnosť
Zachované chute a arómy
Zachované chute a arómy
Na rozdiel od tradičného dekantovania, ktoré brzdí niektoré chute a arómy a časom obmedzuje celý potenciál vína, iSommelier:
- Skracuje čas dekantácie, aby víno nebolo vystavené dlhodobému pôsobeniu škodlivých prvkov a teploty okolia
- Zachováva všetky komplexné príchute a arómy uvoľňované súčasne počas okysličovania
Záručná doba
- Záruka na hlavné časti pristroja ako je motor a elektronika je 2 roky.
- Mechanické poškodenie nespadá pod záruku.
- V prípade nákupu prístroja, určeného na domáce použitie, na podnikanie (na firmu s IČO), sa záručná doba skracuje na 0 rokov.